Murat Kurum: 31 Mart akşamı tüm İstanbul kazanacak

Murat Kurum: 31 Mart akşamı tüm İstanbul kazanacak
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Kurum, MHP Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuştu. Kurum, burada yaptığı açıklamada, “31 Mart akşamı tüm İstanbul kazanacak” dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Bayrampaşa'da yapılan MHP Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, 31 Mart yerel seçimlerinin kazananının İstanbul ve İstanbullular olacağını vurgulayarak, şehit ailelerinin de bu zaferin bir parçası olacağını belirtti.

Kurum'un yaptığı konuşmada vurguladığı temel noktalardan biri, Cumhur İttifakı'nın kararlılığı ve milli birlik ruhunu simgeleyen unsurlardan biri oldu. Kirli ittifaklardan uzak durduklarını ifade eden Kurum, ülkenin her bir karış toprağı için canla başla mücadele verdiklerini ve bu uğurda şehitler verdiklerini belirtti. Kurum , bu fedakarlıklara rağmen hiçbir zaman başlarını öne eğmediklerini ve güçlü Türkiye ideali için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

"BİZ GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ"

Özellikle 31 Mart seçimlerinin bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Kurum, bu tarihte İstanbul'un kazanacağını ve artık İstanbulluların yıllardır özlediği hizmetleri alacağını söyledi. Şehit ailelerinin bu zaferin bir parçası olacağını vurgulayan Kurum, “31 Mart akşamı Eren Bülbül'ün annesi, Aybüke öğretmenin annesi kazanacak..." dedi.

Hiçbir zaman bahane üretmeyeceklerini, mazeret belediyeciliği yapmayacaklarını ifade eden Murat Kurum, "Biz gerçek belediyecilik yapacağız. Milletimizle el ele vereceğiz, milletimiz, ülkemiz için gece gündüz koşturacağız. Biz sahada olacağız, milletimizin yanında olacağız ve çalışacağız. 31 Mart akşamı tüm İstanbul kazanacak. 31 Mart akşamı Eren Bülbül'ün annesi, Aybüke öğretmenin annesi kazanacak. 31 Mart akşamı kimse kaybetmeyecek, İstanbul kazanacak, İstanbullular kazanacak. Hep birlikte İstanbul'un o 5 yıldır üzülen, yorulan 571 yıllık onurunu, gururunu hep birlikte ayağa kaldıracağız, fetret devrini hep birlikte bitireceğiz, yeniden dirilişini, yeniden yükselişini hep birlikte başlatacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar