Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında Seçil Erzan kavgası! Kime baskı uygulandı

Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında Seçil Erzan kavgası! Kime baskı uygulandı
Kamuoyundaki tanınan futbolcuları Fatih Terim Fonuyla dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan’ın Rezan Epözdemir ile DenizBank arasında yeni gelişmeler yaşandı. DenizBank, Avukat Rezan Epözdemir'e karşı suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Denizbank, Seçil Erzan davasında Rezan Epözdemir'e karşı sert bir hamle yaparak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

DENİZBANK REZAN EPÖZDEMİR'E DAVA AÇTI

Bankanın yaptığı yazılı açıklamada, "Hedefe giden her yolu mubah kabul eden, ilgisi olmadığını bildiği kağıt parçalarıyla televizyon kanallarını dolaşan, DenizBank ismini karalayarak medya üzerinden algı operasyonu yapmak ve popülarite kazanmak amacıyla hareket eden bu kişiyle ilgili, önceki dönemde olduğu üzere mesnetsiz ve gerçekleri çarpıtan açıklamaları ve söz konusu tekzip metnine konu olan ifadelerinden hareketle, mensubu olduğu baroya şikayette ve Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulunulacaktır" ifadelerine yer verildi.

scr-20240115-gzja-m64e.png

41651465146531-uk57-cover-jpg.webp

TEHDİT İÇEREN MESAJ GÖNDERDİ

Bu gelişme, Seçil Erzan'ın davasının yanı sıra, futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddiasıyla gündemde olan davayı daha da karmaşık bir hale getirdi. Rezan Epözdemir'in, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'in kendisine yönelik tehdit içeren bir mesaj gönderdiğini belirtmesi üzerine banka tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Bir TV kanalında Rezan Epözdemir'in iddialarıyla ilgili tekzip yayınlayan Banka, söz konusu açıklamalarla ilgili suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.

Erzan'ın avukatlığını yapan Epözdemir, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, 'Turizmci olan bir müvekkilim vasıtasıyla onu bitireceğim' diye haber yolladı. İş dünyasından kıramayacağım çok önemli isimlere rica ederek dosyadan çekilmem ile ilgili baskı uygulamıştır" dedi. Bankanın suç duyurusu, bu iddiaların üzerine geldi.

Denizbank'ın, Seçil Erzan davası kapsamında avukatlık yapan Rezan Epözdemir'e karşı başlattığı suç duyurusu sonrasında, Epözdemir kişisel sosyal medya hesabından gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Epözdemir, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'in kendisine yönelik tehdit içeren bir mesaj gönderdiğini belirterek, banka yöneticilerinin medya üzerinden baskı uyguladığını iddia etti.

Epözdemir'in paylaşımlarında, "Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turizmci olan bir müvekkilim vasıtasıyla onu bitireceğim, ona soruşturma açtıracağım şeklinde tarafıma haber yollamıştır" ifadeleri dikkat çekti. Ayrıca, muhalif medya organlarının Denizbank ile ticari ilişkisi olduğu ve bu ilişki üzerinden baskı kurarak haberleri manipüle etmeye çalıştığı iddiaları dikkat çekti.

“ DOSYADAN ÇEKİLMEMLE İLGİLİ BASKI UYGULANDI”

Denizbank'ın suç duyurusuna yanıt veren Epözdemir, "İş dünyasından kıramayacağım çok önemli isimlere rica ederek, dosyadan çekilmem ile ilgili baskı uygulamıştır. Bunlara ilişkin kayıt, belge ve bilgiler mevcuttur" diyerek iddialarını destekledi.

Epözdemir'in bir diğer paylaşımında ise Denizbank ve Genel Müdürü Hakan Ateş'e yöneltilen çeşitli sorular sıralandı. Epözdemir, yaşanan olayların hukuki bir garabet olduğunu ve bu durumu düzeltmek için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.

scr-20240115-gzkf-utyg-001.png

Seçil Erzan davası kapsamında gündeme gelen Denizbank ve Genel Müdürü Hakan Ateş'e yöneltilen sorular...

Gözaltına Alma Gerekçesi: Madem Denizbank ve Hakan Ateş, olaya dahil değiller, Seçil Erzan'ın 02.05.2023 tarihli gözaltına alınmasının sebepleri nedir? Erzan'ın ifadesi mi yönlendirilmiştir?

Telefon Değişimi: Telefonunu kırdığı iddia edilen Erzan'a neden yeni bir telefon verildi? Bu durumun arkasında ne gibi nedenler bulunmaktadır?

Avukatlar ve Telefon Sunumu: Denizbank'ın avukatları, Seçil Erzan'ın telefonlarını dosyaya sunmuş. Ancak, sanığın telefonları avukatların elinde ne işe yaramıştır?

Kamera Kayıtlarının Teslimi: Kamera kayıtları 10 Nisan'da genel müdürlükten alınıp neden 28 Nisan'da mali şubeye teslim edildi? 18 günlük süre zarfında kayıtlara ne gibi müdahalelerde bulunulmuştur?

Bilirkişi Raporu ve Kayıt Sorunları: Bilirkişi raporuna göre, kamera kayıtları silinmiş, zamanlar tutmamış ve tahrif edilmiş. Bu durumu kim gerçekleştirmiştir?

WhatsApp Konuşma Dökümleri: Seçil Erzan'ın diğer kişilerle olan WhatsApp konuşmaları dosyada yer alırken, banka yöneticileriyle olan yazışmalar neden bulunmamaktadır?

Teftiş Kurulu Raporu ve Şüpheli Kişi: Denizbank'ın teftiş kurulu raporunu hazırlayan kişi, aynı zamanda savcılıkta yürütülen suç delillerini gizleme ve hürriyeti tahdit dosyasında şüpheli midir? Eğer öyleyse, bu durum raporun objektifliğini nasıl etkiler?

Soruşturmaların Akıbeti: Bu konuda yürütülen soruşturmaların sonuçları nelerdir?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar