Rekor para cezasına çarptırılan Donal Trump ayakkabı satışına başladı!

Rekor para cezasına çarptırılan Donal Trump ayakkabı satışına başladı!
Amerika'da başkanlık seçimlerinin önde gelen ismi Donald Trump, kampanyasını finanse etmek için sıra dışı bir adım attı. Trump, yaklaşık 12 bin TL değerindeki 399 dolarlık altın renkli spor ayakkabıyı tanıttı. Bu ayakkabının lansmanı, Trump'ın emlak dolandırıcılığı suçundan 355 milyon dolar para cezasına çarptırılmasından sonra gerçekleşti.

Trump, yaklaşık 12 bin TL değerindeki 399 dolarlık altın rengi spor ayakkabıyı tanıtarak dikkat çekti. Bu ayakkabının lansmanı, Trump'ın emlak dolandırıcılığı suçundan 355 milyon dolar para cezasına çarptırılmasından sonra gerçekleşti.

Donald Trump, yüz milyonlarca dolar para cezası ödemekle yükümlü bulunduğu davalardan sonra spor ayakkabısı satışına başladı. Eski Amerikan başkanı, "Dünyanın en harika spor ayakkabısı" sloganıyla piyasaya sürülen yeni ürününü 399 dolar fiyat etiketiyle tanıttı.

e.jpg

Philadelphia'da düzenlenen lansmanda Trump, bu ayakkabı fikrini 10 yıldan uzun bir süredir düşündüğünü belirtti.

r.webp

Ayakkabılar, üzerinde Amerikan bayrağı bulunan altın renkli tasarımlarla dikkat çekiyor. Ayrıca, Trump 99 dolara parfüm de satıyor.

y.webp

Trump'ın ayakkabı lansmanı, New York'ta emlak dolandırıcılığı suçundan mahkumiyetinin ardından gerçekleşti. Dolandırıcılık suçundan 355 milyon dolar para cezasına çarptırılan Trump, ayrıca bir başka dava kapsamında iftira gerekçesiyle 83 milyon dolar ceza almıştı.

yt.webp

Yasal faizlerle birlikte, kaybettiği bu iki davada Trump'ın ödemesi gereken tutarın yarım milyar doları aşması bekleniyor.

w.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar