Reklamıyla konuşulan Baydöner'den ilginç adım...

Reklamıyla konuşulan Baydöner'den ilginç adım...
Reklam metninde muhalif ifadeler barındıran ve bu yönüyle de sosyal medyada kısa sürede gündem olan Baydöner'in reklam filmi yarattığı hızlı etki gibi kısa sürede ortadan kalktı. Baydöner firması reklam filmini kendisine ait tüm platformlardan kaldırarak dikkat çeken bir harekete imza attı.

REKLAMIYLA KONUŞULAN BAYDÖNER'DEN İLGİNÇ ADIM...

Ramazan dolayısıyla yayınlanan reklam filminde, gündemi belirleyen başlıklar üzerinden esprili bir dille yola çıkan Baydöner kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan reklamlardan biri oldu.
WebTekno''dan aktarılan bilgilere göre; ''Tadımız kaçmasın, biz öyle demeyelim de böyle diyelim'' diyerek akaryakıt zamlarından hepimizi karanlıkta bırakan saat uygulamasına, tatsız tuzsuz futbol liginden yurt dışına devasa beyin göçüne kadar pek çok konuya değinen reklam filmi bir süre sonra firmanın resmi kanallarından kaldırıldı.
 
REKLAM FİLMİ KALDIRILDI
 
Baydöner, belki böylesine büyük bir dönüş beklemediğinden ya da reklam filminin başlarına sorun açmasından çekindiğinden kendisine ait tüm platformlardan kaldırdı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
 
İŞTE FİRMANIN REKLAMINA DAİR YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI:
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar