Reisi’nin kazasını 1 ay önceden bildi! Yasemin Koca deprem için tek bir ili işaret etti

Reisi’nin kazasını 1 ay önceden bildi! Yasemin Koca deprem için tek bir ili işaret etti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybettiği kazayı 1 ay öncesinden bilen Yaşam Koçu Yasemin Koca, deprem için o ildekileri uyardı.

Türkiye ve dünya gündemine ilişkin yaptığı nokta atışı analizlerle dikkat çeken Yaşam Koçu Yasemin Koca, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybettiği kazayı 1 ay öncesinden bildi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi neden 40 yaşındaki ABD yapımı bir helikoptere bindi? | Euronews

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin içinde bulunduğu helikopter, Doğu Azerbaycan eyaletinde yere düştü. Kaza yerine yaklaşık 14 saat sonra ulaşan İranlı yetkililer, Reisi’nin hayatını kaybettiğini resmi olarak açıkladı. Tüm dünyanın konuştuğu ölümün ardından Yaşam Koçu Yasemin Koca’nın 1 ay öncesinden gökyüzü fotoğrafı paylaşarak İran’ı uyardığı ortaya çıktı.

“AK BABALARA DİKKAT DİYORUM”

Koca, 1 ay önce şu ifadelerle uyarmıştı: Bugün İran’dan gelen gökyüzü resmimiz. Hazırlıklar yapılıyorcasına sanki hem havadan, hem karadan müdahale edilecek gibi. Ak babalara dikkat diyorum.

ekran-goruntusu-2024-05-23-145642.png

Daha önce de yaptığı uyarılar çok sayıda gelişmeyi nokta atışı bilen Yasemin Koca’nın yeni uyarısı ise dikkat çekti. Koca, sosyal medya hesabından yeni bir gökyüzü fotoğrafı ile birlikte deprem için Adana’yı uyardı.

Yasemin Koca - YouTube

“YERALTI HAREKETLİLİĞİ OLABİLİR”

Koca, şunları söyledi: Adana’dan gelen gökyüzü resmimiz. Bir doğum süreci başlıyor gibi. Üç ayrı bölgeyi ilgilendirecek yeraltı hareketliliği olabilir.

ekran-goruntusu-2024-05-23-145719.png

“BİR BİR PATLAYABİLİR”

27 Mayısa kadar gündemlerin oldukça hareketli olacağını işaret eden Koca, “Herkesin olayları bir bir patlayabilir. İnanılmaz duyumlar, inanılmaz olaylar duyabilir, yaşayabiliriz. Bu hafta, oldukça hızlı geçiş yapacak gibi duruyor” diyerek herkesi uyardı.

Adana için bir uyarı daha: 6,3'lük deprem olabilir | Rudaw.net

İlgili Haberler