Rapçi Sefo tacize uğradığını anlattı! ''Avuçlamak suretiyle beni elledi...''

Rapçi Sefo tacize uğradığını anlattı! ''Avuçlamak suretiyle beni elledi...''
Almanya’da verdiği konserde bir kadın hayranı tarafından tacize uğradığını anlatan Rapçi Sefo, "Sahneden inerken avuçlamak suretiyle beni elledi, hakkımı helal etmiyorum” ifadelerini kullanarak yaşadığı duruma sert tepki gösterdi.

Herkes tarafından sevilen Rapçi Sefo, Almanya''da verdiği konserde başına gelen olayı anlattı. Bir kadın hayranının tacizine uğrayan Sefo, "Sahneden inerken avuçlamak suretiyle beni elledi, hakkımı helal etmiyorum. Hiç g.tüm bu kadar ellenmemişti” diyerek olaya tepki verdi.

Bilmem mi?, Isabelle, Affettim ve Tutsak gibi şarkılarıyla ününü geniş bir kitlelere duyuran rapçi Sefo Almanya’daki konserinde daha önce yaşamadığı bir olay yaşadı. Tacize uğradığını söyleyen Sefo, o anları sosyal medyadan tepki göstererek anlattı.

“KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM”

Instagram hesabından yayınladığı videoda sahneden inerken hayranlarının arasından geçen Sefo, bir kadın tarafından tacize uğradığını söyledi ve şunları anlattı: "Nürnberg harika bir konserdi, gelen herkese teşekkür ederim. Fakat bir sıkıntı var. Sahneden inerken insanların arasından geçiyordum ve bir kadın, g..mü avuçlamak suretiyle beni elledi. Hakkımı helal etmiyorum. G..üm bu kadar çok ellenmemişti. Haram olsun ya. Kendimi çok kötü hissediyorum"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar