Kafenin tuvaletinde gizli kamera skandalı! Müşterileri kaydetti

Kafenin tuvaletinde gizli kamera skandalı! Müşterileri kaydetti
İstanbul Fatih'te arkadaşlarıyla bir kafeye giden genç kız, tuvalete gittiği sırada gizli bir kamera düzeneği fark etti. Düzeneğin polis ekiplerine bildirilmesinin ardından, gizli kameranın kafede çalışan bir garson tarafından yerleştirildiği anlaşıldı.

İstanbul Fatih''te bulunan ünlü bir kafeye arkadaşlarıyla birlikte giden 24 yaşındaki Merve. B. kafenin tuvaletini kullanmak istedi. Tuvalette aynaya baktığı sırada gizlenmiş bir düzenekle cep telefonu kamerasının klozete bakacak şekilde saklandığını fark eden genç kız, kafenin müdürüne durumu aktardı. Olay yerine gelen polis ekipleri telefonun kafede çalışan 18 yaşındaki bir garsona ait olduğunu tespit etti. 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sabah Gazetesi''nden Dilek Yaman Demir''in haberine göre, telefonun kafede garsonluk yapan 18 yaşındaki Nurullah N.''ye ait olduğunun tespit edilmesinden sonra şüpheli ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kamerayı kendisinin yerleştirdiğini itiraf eden Nurullah N, ifadesinde "Genç kızı beğendiği için sadece onun videosunu çekmek amacı ile böyle bir şey yaptığını ve pişman olduğunu" ifade etti.  Tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilen şüpheli Nurullah N. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 YIL HAPİS İSTENİYOR

Savcılık, tutuklu genç hakkında ''Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek'' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianamede, Nurullah N.''nin genç kızı müstehcen şekilde görmek amacıyla kafenin tuvaletine kamera kaydını açarak koyduğu ve genç kıza ait özel görüntüleri kayda aldığı anlatıldı. Genç, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar