PSG'den ayrılan Neymar'ın yeni takımı belli oldu: Alacağı maaş dudak uçuklattı

PSG'den ayrılan Neymar'ın yeni takımı belli oldu: Alacağı maaş dudak uçuklattı
Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar ile resmen anlaştı. Yıldız oyuncunun kulübüne 100 milyon Euro bonservis bedeli ödenirken, Neymar'ın yeni takımı Al Hilal'den alacağı maaş ise görenleri hayrete düşürdü.

Dünya futbolunu etkisi altına alan Suudi Arabistan çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor.

Cristiano Ronaldo'nun El-Nasr'a transferi ile başlayan sürecin ardından birçok dünyaca ünlü futbolcu, astronomik maaşlar nedeniyle Suudi Arabistan'ın yolunu tutarken, Benzema'nın ardından dünyaca ünlü futbolcu Neymar da Al-Hilal ile rekor bir ücret karşılığında anlaşmaya vardı.

YENİ HOCASI JORGE JESUS OLACAK

Dünyanın en ünlü spor gazetecilerinden Fabrizio Romano'nun haberine göre Al Hilal kulübü, Paris Saint-Germain'e Neymar için yaklaşık 100 milyon Euro civarında bir bonservis ödemesi yapmayı kabul etti. Neymar ile bireysel şartlarda da anlaşan Suudi Arabistan ekibi, oyuncuya her yıl için 150 milyon euroluk ücretin yanı sıra bonuslarla birlikte yıllık 200 milyon euroyu bulan bir sözleşme sunacak.

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Jorge Jesus, Al Hilal'in başına geçerken, Neymar transferinin ardından Portekizli çalıştırıcının takımına yeni eklemeler yapacağı iddia edildi.

INSTAGRAM PAYLAŞIMLARINA 500 BIN EURO VERİLECEK

2 yıllık sözleşme boyunca Neymar, 212 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından Suudi Arabistan'ı tanıtan her bir paylaşım içinse ekstra 500 bin euro kazanacak.

Bu yaz transfer dönemine damga vuran Suudi Arabistan kulüpleri, PSG'den ayrılması gündeme gelen Mbappe için de bir senelik süreçte toplamda 1 milyar doları bulan bir paket hazırlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar