Ölümü 'şüpheli' bulundu! Polis, soruşturma başlattı…

Ölümü 'şüpheli' bulundu! Polis, soruşturma başlattı…
23 Aralık cuma gecesi Beyoğlu Gümüşsuyu 10 Aralık Şehitler Parkı'nın hemen yanındaki yol kenarında baygın hâlde bulunan Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelere karşı kurtarılamamıştı. İstanbul Emniyet, Yanıkel’in ölümünü ‘şüpheli’ bularak kapsamlı bir araştırma başlattı.

Beşiktaş’ta 23 Aralık gecesi bir sokakta baygın hâlde bulunmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel’in ölümünü ''şüpheli’ bulan polis soruşturma başlattı. İncelenen MOBESE görüntülerinde Yanıkel’in koşarak geçtiği parkın 3 metrelik duvarından atladığı görülüyor.

İstanbul Emniyeti, Uğur Yanıkel''in sokakta baygın hâlde bulunduktan sonra vefat etmesine ilişkin ''şüpheli ölüm'' soruşturması başlattı. Yanıkel''in duvardan düştüğü anlara ilişkin MOBESE kamerasının kayıtları ortaya çıktı.

Görüntüleri inceleyen polis, Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel’in 10 Aralık Şehitler Parkı''ndan koşarak geçtiğini ve parkın bittiği noktadaki 3 metrelik duvardan kontrolsüz biçimde atladığını ve düştüğünü, daha sonra da hareketsiz kaldığını tespit etti.

Yanıkel''in biri ya da bir şeyden kaçma ihtimali üzerine olayı ''şüpheli'' bulunan polis, inceleme başlatıldı. Uğur Yanıkel’in, vefatının ardından yapılan otopsi sonrası, Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Ardahan’a uğurlandı.

UĞUR YANIKEL KİMDİR?

27 yaşındaki Uğur Yanıkel, 1995 yılında doğdu. İstanbul’da ikamet eden Yanıkel, aslen Ardahan Damalıdır. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan genç Yanıkel, kariyer hayatına grafik tasarımcı olarak başladı. Son yıllarda Halk TV bünyesinde Youtube koordinatörü olarak çalışmaya başladı.

Halk TV tarafından yapılan açıklamada "Uğur''umuzu Kaybettik" notu ile birlikte, şu ifadelere yer verildi.

''Şimdi size biraz Uğur’umuzdan bahsetmek istiyoruz. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü''nden mezundu. 27 yaşındaydı. Hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli, iyi kalpli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına “değerli basın mensubu” diye hitap ederdi. Halk TV ailesinin büyümesinde, gelişmesinde ve gülümsemesinde Uğur’umuzun katkıları oldukça büyük. Okurlarımızın ve izleyicilerimizin ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiği her içerikte arkadaşımızın ilmek ilmek işlediği emeği var.

Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı.''

(ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar