Polis aracından yola atlayan kadın hayatını kaybetti

Polis aracından yola atlayan kadın hayatını kaybetti
Ankara'da bir kadın aile içi şiddet nedeniyle polise başvurdu. Polis ekiplerinin ifadesini almak için araca aldığı kadın kendini polis arabasından attı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, polis aracından atlayarak feci bir şekilde hayatını kaybeden bir kadın, trajik olayın ardından şok etkisi yarattı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bağdat Caddesi'nde yaşandı. G.A. isimli kadın, aile içi şiddet nedeniyle çocuklarıyla birlikte Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulundu. G.A., ifadesi alınmak üzere polis ekip aracına bindirildi. Ancak seyir halindeyken G.A., iddiaya göre aracın arka kapısını açarak kendisini yola attı. Bu sırada arkadan gelen 297 numaralı hat otobüsü, kadına çarparak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Görgü tanıkları, olay anını şu şekilde aktardı: "Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı hemen taksiden indi ve feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu." Görgü tanığı Salih Karaköse ise, "Arkada duran ticari taksideki bayan ‘Anne’ diye bağırıyordu. O anda otobüs durdu ve otobüsün arka tekerinin orada olduğunu gördük” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar