Petek Dinçöz’den ilk evlilik hamlesi: Soyadı güncellemesi

Petek Dinçöz’den ilk evlilik hamlesi: Soyadı güncellemesi
Mart ayında Serkan Kodaloğlu’ndan boşanan Petek Dinçöz, 5 ay içinde çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturdu. Evlenir evlenmez sosyal medya hesaplarında değişikliğe giden, Dinçöz, sosyal medyadaki adını ‘Petek Dinçöz Büyükbayraktar’olarak değiştirdi.

Uzun yıllar şarkılarıyla çok ses getiren Petek Dinçöz, dün akşam İstanbul’da çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünya evine girdi. Düğünden kareler sosyal medyada yavaş yavaş yayılırken, Dinçöz’den de hamle gecikmedi.

Petek Dinçöz kimdir? Petek Dinçöz kiminle evlendi? Petek Dinçöz kaç  yaşında, nereli, hayatı ve biyografisi! - Son Dakika

ÇOCUKLUK AŞKI İLE EVLENDİ

Yıllar önce aşk yaşayan ancak yollarını ayıran Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar, dün akşam İstanbul''daki bir otelde nikah masasına oturdu. kısıtlı sayıda davetlinin katıldığı törende çiftin nikah şahitliğini Çetin Kırışgil ile Ayça Açelya yaptı. Düğününde derin göğüs dekolteli sade bir gelinlik giyen şarkıcı, gecenin ilerleyen saatlerinde eşinin gözünün içine bakarak şarkı söyledi.

Petek Dinçöz evlendi! Düğüne gelinliği damga vurdu - Son Dakika Magazin  Haberleri

SOYADINI GÜNCELLEDİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve düğününden kareleri takipçileriyle paylaşan Petek Dinçöz''den ilk hamle geldi. Dinçöz, Instagram hesabındaki adını güncelleyerek "Petek Dinçöz Büyükbayraktar" yaptı.

Petek Dinçöz''ün gelinliği düğüne damga vurdu! - Moda Haberleri

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar