Boşanır boşanmaz evlilik kararı alan Petek Dinçöz’ün kına gecesi

Boşanır boşanmaz evlilik kararı alan Petek Dinçöz’ün kına gecesi
5 ay önce boşanma kararı alan Petek Dinçöz hız kesmeden yeni evliliği için ilk adımı attı. Dün akşam kına gecesi yapan Dinçöz, yakın arkadaşları ile kendi aralarında yaptıkları eğlencede kurtlarını döktü. Bugün de düğün yapacak olan Dinçöz, düğününe sadece yakın çevresini davet etti.

Bir dönemler şarkıları ile kasıp kavuran şarkıcı Petek Dinçöz, Mart ayında Serkan Kodaloğlu ile boşanmasının ardından yeni bir evlilik kararı aldı. 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz, çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile bugün dünya evine giriyor.

5 ay önce 8 yıllık evliliğini noktalayan Petek Dinçöz kına gecesi yaptı!  Kurtlarını döktü... - Magazin Haberleri

ALYANSLARINI PAYLAŞARAK NİŞAN HABERİNİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından alyanslarının fotoğrafını paylaşarak nişanlandığını duyuran şarkıcı, bu sefer de kına gecesi yaptı. Dün gece kına gecesi yapan Dinçöz, yakın arkadaşlarıyla göbek atmayı ihmal etmedi. Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar, bugün yakın çevresini davet ettikleri bir törenle nikah masasına oturacak.

Boşandıktan 5 ay sonra evlilik kararı alan Petek Dinçöz, kına gecesinde kurtlarını döktü

“BİR AŞK HİKAYESİ…”

5 gün önce Instagram hesabından paylaşım yapan Dinçöz, Büyükbayraktar''ın çocukluk aşkı olduğunu ilan etti. Nişanlısıyla yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Dinçöz, "Ben 17 yaşında sen 26 yaşında. Bizimkisi bir aşk hikayesi" dedi.

8 yıllık eşinden nisan ayında boşanan Petek Dinçöz pazartesi evleniyor

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar