Pendik'te kontrolden çıkan taksi takla attı

Pendik'te kontrolden çıkan taksi takla attı
Pendik’te, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi şoförü, bir otomobile ve trafik lambasına çarparak takla attı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde, sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir taksi şoförü, aynı yönde seyir halindeki başka bir araca ve bir trafik lambasına çarparak takla attı.

Kaza sonucunda yaralanan taksi şoförü, hemen hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 21.00 sularında Pendik sahil yolunun Kadıköy istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre; 34 TDK 64 plakalı taksi, Veysi Doğru'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce aynı yönde seyir halinde olan bir otomobile, ardından da bir trafik lambasına çarptı, nihayetinde takla attı.

Kaza ihbarının ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Veysi Doğru, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, olayın meydana geldiği bölgede trafik yoğunluğu yaşandı. Güvenlik güçleri, çevre güvenliğini sağlamak ve trafiği yönlendirmek amacıyla bölgede önlemler aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar