Pendik'te çöpte bulunan kimliklerin sırrı çözüldü

Pendik'te çöpte bulunan kimliklerin sırrı çözüldü
İstanbul'un Pendik ilçesinde çöpte çok sayıda kesilmiş kimlik bulundu. Sosyal medyanın da gündemine düşen olay seçimleri akla getirirken mahalle muhtarı kimlikleri atanın eczacı olduğunu belirtti.

Selahattin Demirel / Günboyu

Pendik ilçesi Ara Sokak’ta yaşanan olayda çöpte karton kutu içinde bir sürü kesik kimlik olduğu öğrenildi. Olayın sosyal medyada da gündem olması sonrası kimliklerin 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerle ilgili bir ilgisi olup olmadığı kuşkusu ortaya çıkmıştı.

OKULUN YANINDA OLMASI ŞÜPHE ÇEKTİ

Söz konusu kimliklerin 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde oy kullanılan Fatma Gözen Eralp Ortaokulu'nun yanındaki çöp konteynerinde çıkması olayı başka bir boyuta taşıdı.

km1.png

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Ekiplerin incelediği kamera görüntülerindeki kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İfadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

MUHTARDAN AÇIKLAMA: "ECZACI İTİRAF ETTİ"

Olay hakkında konuşan mahalle muhtarı Sabri Önal şunları söyledi:

“Saat 07.30 civarı emniyetten beni aradılar. Okulun arka bahçesindeki sokakta kimlikler bulunduğunu söylediler. Ben de mülki idare amiri olarak geldim ve emniyetle beraber inceleme yaptık. Eczacı karton kutusunu çöpe attığını kendisi itiraf ediyor.

p2.jpg

"BÜYÜTÜLECEK BİR DURUM YOK"

Kağıt toplayıcıları da çöpleri alırken birden etrafa saçılıyor. O arada geçen öğrenciler merak edip kimliklere bakıyor. Buradaki halk da basını aramış. Emniyet gelip tespit etti. Şu anda herhangi bir sorun yok. Eczacı kimliklerin 3, 4 senelik olduğunu ve yırtıp attığını itiraf ediyor. Fazla büyütülecek bir durum da yok.” dedi.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Öne Çıkanlar