İstanbul'da metroda gece yarısı iğrenç görüntü: Dışarı çıkamayacak mıyız?

İstanbul'da metroda gece yarısı iğrenç görüntü: Dışarı çıkamayacak mıyız?
Büyükşehirlerde yaşamak her gün daha da zorlaşıyor. İstanbul'da ulaşım için tercih edilen bir metroda gece yarısı ortaya çıkan görüntü ise büyük kenti bilenleri şaşırtmazken yeni görenlerin midesini bulandırdı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Büyükşehirlerde yaşama tutunmanın zorluğu hem ekonomik hem de manevi olarak bilinirken yolculuk için tercih edilen raylı sistemli toplu taşıma araçlarının önemi trafiğin artmasıyla daha da büyük değer kazanııyor.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Yenikapı - Atatürk Havalimanı metro hattında gece yarısı yolculuk yapanlar ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Metro vagonuna girenlerin gördükleri manzara düşüncesiz insanların varlığını bir kez daha ortaya koydu ve tepkiye sebep oldu.

20230515-011755.jpg

İSTANBUL'UN ORTASINDA İĞRENÇ GÖRÜNTÜ

Yolculuk yapılan metro vagonunda yemek yiyen yolcuların etrafa çöplerini yaydığı ve yiyecekleri sağa sola savurduğu görüldü. Bir yolcu tarafından çekilen fotoğraflar, metroda yemek yiyip etrafı kirletenlerin bıraktığı iğrenç görüntüyü ortaya koydu.

Gece yarısı çok yoğun olmayan metroda böylesi bir tablonun ortaya çıkması İstanbul'a aşina olmayanları şaşırtırken büyük kentin gittikçe yaşanmaz bir hal almasını bilenleri ise pek de şaşırtmadı.

20230515-011816.jpg

"ARTIK DIŞARI ÇIKAMAYACAK MIYIZ?"

Metroda yemek yiyen ve etrafı kirleten yolcuların kim olduğu bilinmezken geride bıraktıkları görüntü sonrası "Artık dışarı çıkamayacak mıyız?" ve "Temizleyenleri hiç mi düşünmüyorlar?" gibi yorumlara neden oldu.

YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Öne Çıkanlar