Lebron’u madara etmişti! O hareketin aslını açıkladı

Lebron’u madara etmişti! O hareketin aslını açıkladı
Chicago Bulls ile Los Angeles Lakers arasında geçtiğimiz gün oynanan maçta Lebron James’e “küçüksün” hareketi yapan Patrick Beverley, yaptığı hareketin sebebini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde oynan NBA normal sezon maçında Chicago Bulls, Los Angeles Lakers’ı i 118-108’lik skorla mağlup etmişti.

Maç esnasında Chicago’lu guard Patrick Beverley, Los Angeles Lakers’ın yıldız oyuncusu Lebron James üzerinden aldatma hareketi sonrası attığı basketin ardından, “küçüksün” hareketi yaparak oyuncu ile dalga geçmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beverley, “Bunu herkese yapabilirim. Biz inşaat işçisi değiliz. Sabah 4''te kalkması gereken adamlar değiliz. Biz profesyonel basketbolcuyuz. Her şey eğlenmek için. Amacımız eğlenmek" dedi.

Eski bir Lakers oyuncusu olan Beverley ayrıca eski takımı ve koçu hakkında şu cümleleri sarf etti:

“Eğer ben bir kaşıksam koç Billy Donovan beni bir kaşık gibi kullanıyor. Lakers’da oynarken de bir kaşıktım ancak onlar beni çatal gibi kullanıyordu. Bunların ikisi farklı şeyler. Bulls beni kadrosuna kattığı için şanslıyım. Şehri hayal kırıklığına uğratman istemiyorum. Ve tabii ki koç Billy’i, takım arkadaşlarımı ve bana güvenen herkesi de aynı şekilde hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.”

ABD’li 2.01 boyundaki guard, eski takımına karşı 23 dakika süre aldı ve maçı 10 sayı, 4 ribaund ve 5 asist ile kapattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar