Gelecek sezon için ilk resmi sinyal! Yıldız oyuncu adım adım Fenerbahçe’ye

Gelecek sezon için ilk resmi sinyal! Yıldız oyuncu adım adım Fenerbahçe’ye
EuroLeague temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun gelecek sezon transfer hedeflerinden George Papagiannis hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

GÜNBOYU ÖZEL

Yeni sezona Dimitris Itoudis önderliğinde yeni bir yapılanma ile giren Fenerbahçe Beko, şimdiye kadar geçen süreçte olumlu sonuçlar aldı.

EuroLeague’de 30 maçta 18 galibiyet 12 yenilgi alan temsilcimiz 5. sırada bulunuyor. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ise 22 maçta 18 galibiyet 4 mağlubiyet alan Sarı lacivertliler 2. sırada yer alıyor.

Kulübün gelecek sezon transfer hedeflerinden olan ve ismi geçtiğimiz günlerde anılan Yunan uzun George Papagiannis hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Papagiannis, Itoudis’in menajerlik şirketi olan Network Sports’a geçti. Sezon başında transfer edilen Nijeryalı uzun Tonye Jekiri  ve ABD''li forvet Nigel Hayes Davis de aynı menajerlik şirketi ile çalışıyor.

Yunanistan Basketbol Ligi ve EuroLeague’de de boy gösteren Panathinaikos’ta forma giyen Yunan uzun için, gelecek sezonda Sarı lacivertli takıma transfer olacağı ile ilgili haberler güncelliğini hala koruyor.

2.20 boyundaki oyuncu, bu sezon EuroLeague’de 8.1 sayı, 5.5 ribaund, 0.8 asist, 1.2 blok ve maç başına 10.7 verimlilik puanlarının altına imza attı.

Georgios Papagiannis:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar