Öztürk Yılmaz’ı bıçaklayan kişi konuştu: Kendisine ceza vermek istedim

Öztürk Yılmaz’ı bıçaklayan kişi konuştu: Kendisine ceza vermek istedim
Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz’ı bıçaklayan saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan ifadesinde Öztürk Yılmaz’a yapmış olduğu paylaşımlardan dolayı ceza vermek istediğini belirtti.

ÖZTÜRK YILMAZ’I BIÇAKLAMIŞTI! İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, geçtiğimiz gün partisinin genel merkezindeki ofisinde bıçaklı saldırıya uğramıştı. Bacağından dört bıçak darbesi alan Yılmaz, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yılmaz’a saldıran şahısın ifadesi ortaya çıktı. 

Şüpheli Serhat K., Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiğini ifade etti.

ÖZTÜRK YILMAZ’I NEDEN ARAŞTIRDI?

Öztürk Yılmaz’ı neden araştırdığı sorulması üzerine şüpheli Serhat K. "Yapmış olduğu paylaşımlarla alakalı olarak kendisine ceza vermek için bulmak istememden kaynaklı. Olayı gerçekleştirdikten sonra AŞTİ’ye geldiğimde 225 lira param vardı. Bunun 200 lirasını otobüs parası verdim. Üzerimde başka para yoktu. İstanbul’a gittikten sonra ailemi görüp daha sonra teslim olacaktım" dedi. Şüpheli Serhat K. eylemi gerçekleştirirken kimseden talimat almadığını ifadelerine eklerken, pişman olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar