Athena Grubu'ndan hayranlarını üzen haber

Athena Grubu'ndan hayranlarını üzen haber
Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz’un lenfoma nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Gökhan Özoğuz kardeşinin son durumu hakkında açıklama yaptı.

Athena''nın sevilen üyesi Hakan Özoğuz hayranlarını üzen bir haberle gündemde gelmişti. Hakan Özoğuz''un lenfoma ile mücadele ettiği ve tedavisinin devam ettiği ortaya çıkmıştı. Tamirhane filminin galasına katılan Gökhan Özoğuz kardeşinin son durumunu açıkladı. Zor günler geride kaldı diyen Özoğuz, ''Sahnelere devam ediyor. Müzisyen hastalığı gibi bir şey oldu bu hastalık. 10 senedir vardı zaten, son dönemde hareketlendi. Tedavi vakti bekleniyordu, tedavi oldu bitti. Şu an bomba gibi konserlere devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Twitter sayfasından açıklama yapan Hakan Özoğuz ise, "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere" notunu paylaşmıştı.

ZİRVEDEKİ TEK İSİM

Hakan Özoğuz, 11 Ekim 1976''da İstanbul''da doğmuş, aslen Gazianteplidir. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gören Hakan Özoğuz, 15 yaşında gitar çalmaya merak salmış ve 2006 yılında ise ikiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra’ya gitmiş. 32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası ve EuroBasket 2001’de tüm Türkiye “On İki Dev Adam” ile adeta tek yürek oldu. Athena bu proje için hazırladığı aynı isimli parça ile zirvedeki tek isim olmuş ve kurulduğundan bu yana kariyerinin en başarılı dönemine imzasını atmıştır.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması''nda Türkiye''yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde ikinci en fazla puan alan şarkı oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar