Athena Gökhan hastane çıkışı görüntülendi! Hastalığını açıkladı

Athena Gökhan hastane çıkışı görüntülendi! Hastalığını açıkladı
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’dan kötü haber geldi. Nişantaşı’nda bir hastane çıkışı görüntülenen Özoğuz, menisküs olduğunu ve çapraz bağlarının yırtıldığını söyledi. 

Nişantaşı''nda bir hastane çıkışı objektiflere yansıyan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, menisküs ve çapraz bağlarının yırtıldığını açıkladı. 

Snob Magazin’de yer alan habere göre; Sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Özoğuz, "Kaykay, snowboard ve sahne performansları derken iki dizim de paramparça oldu. Doktorlar ameliyat olmam gerektiğini söylüyor ama ben geçici terapileri tercih ediyorum. Eğer ameliyat olursam 4 ay boyunca ayağa kalkamam" diye konuştu. 

"SEVİYESİZ BİR DAVRANIŞ"

Garsonun kafasından aşağı şampanya döken Demet Akalın, herkesin büyük tepkisini çekmişti. Özoğuz da Akalın''ı "Tiynetsiz ve seviyesiz bir davranış. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır" sözleriyle eleştirdi. 

KENDİMİ OYUNCU OLARAK NİTELEMİYORUM

Albüm hazırlığı yapan Özoğuz, "Kasım başında hem albümüm çıkacak hem de rol aldığım ''Kendi Yolumda'' adlı film vizyona girecek. Müzik ve oyunculuk birbirini besliyor. Ama hiçbir zaman kendimi oyuncu olarak nitelemiyorum" dedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar