Özgür Özel ve Erkan Baş bir araya geliyor

Özgür Özel ve Erkan Baş bir araya geliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile bir araya gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, siyasi birlikteliği artırmak ve ortak gündem maddeleri üzerinde görüş alışverişinde bulunmak amacıyla çeşitli siyasi partilerin liderleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bir araya gelen Özgür Özel, yarın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşecek.

Toplantının gündeminde, Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasındaki kriz, tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay’ın durumu gibi önemli konuların yanı sıra, gelecek yerel seçimler ve iş birliği olasılıklarının da ele alınması bekleniyor.

Görüşmenin CHP Genel Merkezi'nde saat 15:00'te gerçekleşeceği belirtilirken, toplantının ardından yapılacak açıklama konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar