Özgür Demirtaş’tan yatırım dersi almıştı! Zehra Güneş servetiyle dudak uçuklattı

Özgür Demirtaş’tan yatırım dersi almıştı! Zehra Güneş servetiyle dudak uçuklattı
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın parlayan yıldızı Zehra Güneş, 24 yaşında olmasına rağmen dünya voleybolunun zirvesinde yer alıyor. Güneş'in serveti ortaya çıkarken, birikimlerini yönlendirmek için ne gibi yatırımlar yaptığı merak konusu oldu.

Son günlerde adını "Dünyanın en çok kazanan 10 voleybolcusu" listesine yazdıran Zehra Güneş, sadece saha içindeki başarısıyla değil, finansal zekasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kariyerindeki başarılarıyla birlikte maddi olarak da büyük bir ivme yakalayan Güneş'in serveti, hayranlarını şoka uğrattı.

Bugüne kadar elde ettiği 4 milyon dolarlık servet, genç yaşına rağmen finansal planlama ve doğru yatırımların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

zehra44.webp

Sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisiyle etkileyici bir kitlenin ilgisini çeken Zehra Güneş, markaların da gözdesi haline gelmiş durumda.

Son olarak, yatırımlarını yönlendirmek ve servetini daha da büyütmek için Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile bir araya gelen Güneş, finansal danışmanlık hizmetlerini yakından takip ediyor. Aynı zamanda ekonomi dersleri alarak finansal okur yazarlığını geliştirmeyi ihmal etmiyor.

Güneş'in Vakıfbank ile geçtiğimiz aylarda yenilediği sözleşmede, genç oyuncu ve Vakıfbank arasındaki birlikteliğin 2 yıl daha süreceği belirtilmişti.

293117.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar