Özgür Demirtaş: "Vatandaşın vergisiyle takımların borçları ödenmesin!"

Özgür Demirtaş: "Vatandaşın vergisiyle takımların borçları ödenmesin!"
Vatandaşlardan alınan vergilerle futbol takımlarının borçlarının ödenmesine tepki gösteren Ekonomist Özgür Demirtaş, "Devlet kulüplerin borçlarını neden ödüyor? Belediyeler futbol takımları yerine ihtiyaç sahiplerine yardım etsin" dedi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, futbol kulüplerinin borçlarının ödenmesi ve belediyelerin futbol takımı kurmasına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Vatandaşlardan alınan vergilerle kulüplerin borçlarının ödenmesine tepki gösteren Demirtaş, belediyelerin de futbol takımı kurmak yerine ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaları gerektiğini savundu.

Demirtaş'ın paylaşımları şöyle:

'BATARLARSA BATSINLAR'

Devlet Futbol takımlarının borcunu niye ödüyor? Niye 80 Milyon Futbol seven veya sevmeyen insan, Saçma sapan transferlerle para saçan takımların borcunu vergileri ile ödüyor? İster Galatasaray, ister Fenerbahçe, ister Beşiktaş. Borçları asla ödenmemeli. Batıyorlarsa batsınlar.

1-014.PNG

'BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ETSİN'

Belediyeler niye Futbol takımı kuruyor? Çok mu paraları var? Çok paraları varsa: Futbol takımı kurmayı bırakıp, İhtiyacı olanlara yardım etsinler. Yok harcayamayacakları kadar para fışkırıyorsa!, o zaman da söylesinler az vergi verelim.

2-018.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar