Özcan Deniz, Kızıl Goncalar sessizliğini bozdu: Ahlak bekçisi değilim!

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar sessizliğini bozdu: Ahlak bekçisi değilim!
Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili tartışmalar devam ederken, dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz ilk kez konuştu.

FOX TV’de ekrana gelen ve yayınlanan 2 bölümü ile tartışmaların odağı haline gelen Kızıl Goncalar dizisi yılbaşı tatili sonrası yayınlanacak üçüncü bölümünde ekrana gelemedi.

Tarikat ve cemaatlerin içinde olduğu bir hikayeyi konu alan ve başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın üstlendiği diziye RTÜK 9 milyon TL idari para cezası ve iki kez program durdurma cezası vermişti. Mahkeme sürecinde olan karar ile ilgili olarak İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma kararı için yapılan başvuru reddedilmişti.

Dizinin üçüncü bölümü ekrana bu nedenle gelememişti. Dizi yapımcısı Faruk Turgut, karar ile ilgili olarak dizinin yayınlanmayacağını ilan etmişti.

Dizi ile ilgili alınan karar özellikle sosyal medyada çok eleştirilirken dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz sessizliğini bozdu.

Dizi ile ilgili alınan karar özellikle sosyal medyada çok eleştirilirken dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz sessizliğini bozdu. Deniz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ‘ahlaksızlıkla’ suçlandı, bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlarınızdayız" dedi.

ozcandenizpaylasim.jpg

Dizinin verilen ceza sonrası yeni bölümünün 22 Ocak'ta ekrana gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar