Özbek kadını fuhuşa zorlayıp sonra bebeğini satmaya çalıştılar! Her şeyi kayda aldılar

Özbek kadını fuhuşa zorlayıp sonra bebeğini satmaya çalıştılar! Her şeyi kayda aldılar
Esenyurt'ta fuhuşa zorlanan ve karnındaki bebeği satılmak istenilen Özbek bir kadın, ilaç içerek düşük yaptığını söylediği için darp edildi.

Olay, 14 Ocak günü gece saatlerinde Esenyurt'ta oldu. Edinilen bilgilere göre, Özbekistanlı M. K., polise giderek Yunus Emre D. ile başka bir şahsın kendisini fuhuşa zorladığını, pasaportuna el koyduğunu iddia ederek bir şikayette bulundu. Kadın, kanıt olarak da Yunus Emre D. tarafından çekilen ve bir mesajlaşma platformunda paylaşılan darp edildiği anların görüntüleri verdi. Kadının da bir ilaç alarak Avcılar'da bir otelde çocuk düşürdüğünü ve klozete attığını tespit eden polis ekipleri, şüpheliler Yunus Emre D. ile yanındaki kişinin yakalanması için bir çalışma başlatırken M.K.'yı ise gözaltına aldı.

ozbek-kadinin-drami-fuhusa-zorlandi-bebegi-satilmak-istendi-darbedilip-kayda-alindi-8656-dhaphoto2.jpg

ÇOCUĞU DÜŞÜRÜP KLOZETE ATMIŞ

İşlemleri için emniyete götürülen kadın Özbekistan'da yaşarken çocuk sahibi olmak isteyen Soner ile tanıştığını ifade ettiği öğrenildi. Kadının, Soner'in 'Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim' dediği ve bunun üzerine Türkiye'ye geldiğini söylediği kaydedildi. Kadının Türkiye'ye geldikten sonra Soner adlı kişiden hamile kaldığı, bir süre aynı evde kaldıkları ancak baskılar üzerine kaçtığı öğrenildi. Evden kaçtıktan sonra Fatih'te bir iş yerinde işe giren kadın, daha sonra ise Esenyurt'ta Yunus Emre D. ile tanıştı. Yunus Emre D. ile bir arkadaşı, pasaportuna el koyarak M.K.'yı fuhuşa zorladı. 2 kişi M.K.'nın karnındaki bebeği de satacaklarını ifade etmesi üzerine. Ancak M.K.'nın bir süre sonra bir ilaç içerek karnındaki 4 aylık bebeği düşürüp kaldığı Avcılar'daki otelin klozetine attığı tespit edildi. M.K.'nın çocuğu düşürdüğünü öğrenen 2 kişi kadına hesap sorarak kendisine darp etti. O anları kayıt altına aldı. Bu kayıtları ise mesajlaşma platformunda paylaştı. Polis görüntüleri çeken kişilerin yakalanması için bir çalışma başlattı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadın adliyeye gönderildi. Kadın, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

ozbek-kadinin-drami-fuhusa-zorlandi-bebegi-satilmak-istendi-darbedilip-kayda-alindi-8656-dhaphoto3.jpg

"ÇALIŞMAK İÇİN DÜŞÜRDÜM"

Yabancı uyruklu kadının darp edildiği anlar ise cep telefonuyla kaydedilirken görüntülerde kadının, "Karnımdaki çocuğa neden karışıyor? çalışmak için düşürdüm. Benim 2 çocuğum var onlara bakamıyorum. Neden çocuk doğurayım?" dediği görüldü. "Çocuğu neden tuvalete atıyorsun" sorusu üzerine kadının "ne olmuş?" dediği ifade edildi. Bir süre feci bir şekilde darp edilen kadın, daha sonra arabadan inerek olay yerinden uzaklaştı.

ozbek-kadinin-drami-fuhusa-zorlandi-bebegi-satilmak-istendi-darbedilip-kayda-alindi-8656-dhaphoto4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar