Öykü Serter'den Bakan Zümrüt Zehra Selçuk'a sert tepki

Öykü Serter'den Bakan Zümrüt Zehra Selçuk'a sert tepki
Sunucu Öykü Serter, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zümrüt Zehra Selçuk'un, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından feshedilen İstanbul Sözleşmesi'nin kararına yönelik paylaşımına sert tepki gösterdi.

Öykü Serter'den Bakan Selçuk'a sert tepki

Sunucu Öykü Serter'in Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zümrüt Zehra Selçuk'un paylaşımını alıntılayarak sert tepki gösterdi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zümrüt Zehra Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi feshetmesinden sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, karara destek verdi. 

Bakan Selçuk, "Kadın haklarının teminatı, Anayasamız başta olmak üzere, iç mevzuatımızdaki mevcut düzenlemelerdir. Hukuk sistemimiz ihtiyaca göre yeni düzenlemeleri hayata geçirebilecek kadar dinamik ve güçlüdür. #GüçlüKadınGüçlüTürkiye" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. 

SERTER'DEN TEPKİ

Bakan Selçuk'un karara yönelik destekliyici paylaşımı sosyal medyada tepkiyle karşılanırken sert bir açıklama da Sunucu Öykü Serter'den geldi.

Öykü Serter Bakan Selçuk'un Tweet'ini alıntılayarak şöyle bir paylaşım yaptı: Ar eder de az susar insan! Varilde gencecik kadın yakıldı üzerine beton döküldü bu ülkede..Ne yüzle çıkıp hala konuşabiliyorsunuz, bir kadın olarak ne yüzle? Siz katillerle saf tutun, biz sarılırız kız kardeşlerimizle.. #İstanbulSözleşmesi

yku-serter.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar