Oturduğu binayı yakıp, kaçmaya çalıştı!

Oturduğu binayı yakıp, kaçmaya çalıştı!
Kocaeli'nde bir kişi oturduğu binayı ateşe verdikten sonra kaçmaya çalıştı. Şahıs bina sakinlerince yakalandı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 6 katlı bir binanın teras katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak mahsur kalan kedi ve köpeği kurtardı. Ancak, yangını çıkardığı iddia edilen şüpheli şahıs, komşusunun balkonuna atlayarak kaçmaya çalıştı ancak vatandaşlar tarafından yakalandı.

KÜÇÜK ÇAPLI PATLAMALAR YAŞANDI

Yangın, Yeni Mahalle Fatih Caddesi’ndeki 6 katlı binanın teras katında meydana geldi.

İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen M.T. (50), ikamet ettiği teras katını benzinle ateşe verdi. Alevlerin hızla büyümesi sonucu teras kat tamamen yanarken, küçük çaplı patlamalar da yaşandı. Yangını fark eden bina sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. Bu sırada komşusunun balkonuna atlayarak kaçmaya çalışan şüpheli şahıs, olaya tanık olan vatandaşlar tarafından yakalandı. Caddeye indirilen M.T. kısa bir süre de olsa linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı öfkeli kalabalığın elinden alarak güvenli bir şekilde karakola götürdü.

yanginn.jpg

Yangın sırasında teras katta mahsur kalan kedi ve köpek, itfaiye ekipleri tarafından teleskobik merdiven yardımıyla kurtarıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, bina sakinleri tedirgin bir şekilde olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar