Ordu’da bir araç kafe bahçesine daldı: 3 yaralı

Ordu’da bir araç kafe bahçesine daldı: 3 yaralı
Ordu’nun Altınordu ilçesinde geri manevra yapan bir sürücü fren yerine gaza basınca bir kafenin bahçesine daldı.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde Bir sürücü, geri manevra yaparken aracın fren yerine gaz pedalına basması sonucu bir kafenin bahçesine daldı. Bu kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.

Mehmet Y. isimli sürücünün kontrolündeki otomobil, geri manevra yaparken ani bir hızlanma yaşadı. Bu durumun ardından araç, kafenin bahçe korkuluklarını kırarak içeride müşterilerin bulunduğu alana girdi. Kazada kafede garson olarak çalışan Mesut E., lise öğrencisi Efe Çınar E. ve sürücü yaralandı. Yaralılar, olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olaya ilişkin şahitlerden Ahmet Eren Altun, "Sürücü galiba ileriye gideceğini düşündü ama geri geldi. İçeride arkadaşlarımız da vardı, araç içeri girdiğinde gaza basmaya devam ediyordu. Çok şükür can kaybı yaşanmadı" ifadelerini kullandı.

Barış Kaymaz isimli başka bir şahit ise şunları söyledi: "Biz içeride oturduğumuz ve bir şeyler yediğimiz sırada araç geri geri gelmeye başladı. Bir araç geri geri geldi, o esnada biz de içerideydik. Arkadaşlarımız da oturuyordu. Bir kız arkadaşımız vardı, onu çıkarttık. Araç buraya çarpınca da geri gitmeye çalışıyordu, kendisi de korkmuştu. Sonradan sakinleştirdiler. Araç vuracağını anlayınca arkadaşlar kaçtı ama sıkışmamışlardı. Yaralı vardı, ambulans onları götürdü."

Kaza anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, bu görüntülerde aracın geri manevra yaparken hızlandığı ve kafenin bahçesine girdiği, içeride bulunanların panik içinde kaç

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar