Ömür Gedik'ten olay koronavirüs açıklaması: İnsan yapımı...

Ömür Gedik'ten olay koronavirüs açıklaması: İnsan yapımı...
Konuk olduğu Youtube kanalında koronavirüs hakkında şok edici iddialarda bulunan Ömür Gedik, koronavirüsün insan yapımı olduğunu dile getirdi.

Haber Bahane programına konuk olan Ömür Gedik, bir dönem temizlik hastası olduğunu dile getirirken de koronavirüs hakkında da şok açıklamalarda bulundu. "Virüsü kapınca boğazımda minik bir robot gezinmeye başladı" diyen Gedik herkesi şaşkıına çevirdi. 

Ömür Gedik | Röportaj - YouTube

"MİLLET VİRÜSLE DALGA GEÇERKEN BEN TELEFONUMU YIKIYORDUM!"

Temizlik takıntısı yüzünden pandemi döneminde çok zorlandığını söyleyen Gedik, "Temizlik konusunda çok delirdiğim için telefonumu su geçirip geçirmediğini önemsemeyerek yıkadım. Koronavirüs dünyaya yayıldığında her şeyi okumaya başlamıştım. Millet virüsle dalga geçerken ben telefonumu yıkıyordum. Eve gelen her şeyi yıkamaya başlamıştım" dedi.

ÖMÜR GEDİK İLE ÖZEL RÖPORTAJ | Mavişehir Dergisi

" BOĞAZIMDA ROBOT GEZİYORDU"

Koronavirüsün insan yapımı olduğunu düşündüğünü söyleyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti: "Koronadan kaçamadım ve konserler başlayınca yakalandım. Yılbaşında Mersin''de bir otelde sahneye çıkmıştım. Orada Noel baba kıyafeti giydirilen bir bebekle fotoğraf çektirmem istendi ve kıramadım. Devamında da mekandaki 20-30 bebekle fotoğraf çektirdim. O gece orada koronayı kaptım. 4-5 gün sonra boğazımda bir şey gezinmeye başladı. Virüsün kesinlikle insan yapımı olduğunu düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey doğada yok. Sanki boğazımda ufak bir robot geziyordu ve kemiriyordu. Onu hiç unutamıyorum. 1 hafta virüs beni zorladı, serum falan aldım"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar