Ömer Turan'dan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu açıklaması

Ömer Turan'dan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu açıklaması
Yazar Ömer Turan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partilere yönelik sosyal medya hesabından önemli bilgiler paylaştı.

Günboyu / Ali ÖZYİĞİT

Bir dönem iktidara yakınlığıyla bilinen yazar Ömer Turan Twitter hesabından yeni partilere yönelik bilgiler paylaştı. Turan paylaşımında Babacan’ın partisinin en geç Ocak ayında kurulacağını belirtirken, Davutoğlu’nun partisiyle ilgili olaraksa, “Davutoğlu hazırlık ve teşkilatlanma olarak Babacandan çok daha ileri düzeyde” dedi.

Turan’ın ifadelerinin tamamı şu şekilde:

“BABACAN BU AYIN SONUNDA, EN GEÇ OCAK AYINDA DİLEKÇEYİ VERECEK”

Turan, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın kuracağı partiye yönelik, “Ali Babacan ise daha henüz ne kurucular Kurulu ne teşkilatlanma ne de İl başkanlarını belirledi. Babacan bu ayın sonunda, en geç Ocak ayında dilekçeyi verecek, teşkilatlanmayı ise daha sonra yapacak. Davutoğlu hazırlık ve teşkilatlanma olarak Babacandan çok daha ileri düzeyde” ifadelerini kullandı.

“AHMET DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİ TAMAMEN HAZIR”

Turan paylaşımının devamında “Ahmet Davutoğlu'nun Partisi tamamen hazır. İsim, program, politikalar belirlendi. Genel Başkan Yardımcıları, kurucular kurulu üyeleri,81 ilin il başkanları ve il teşkilatlanması tamam. Parti İçişlerine dilekçeyi verdikten çok kısa süre içinde tüm ülke çapında örgütlenmiş olacak” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar