Velilere ve çocuklara toplu taşıma yolu göründü: Okul servis ücretlerine dev zam!

Velilere ve çocuklara toplu taşıma yolu göründü: Okul servis ücretlerine dev zam!
Ankara'daki okul servis ücretlerine, Ankara Esnaf Odaları Birliği Tarifeler Komisyonu tarafından yüzde 30 zam yapıldı.

OKUL SERVİS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Başkentte okul servisleri ücretlerine zam yapıldı.

Gazete Durum’dan İleyda Özmen’in haberine göre, Ankara Esnaf Odaları Birliği Tarifeler Komisyonu, Ankara''daki okul servis ücret tarifelerine yüzde 30 zam kararı aldı. Buna göre en kısa mesafe ücreti, 200 liralık yardımcı servis personel ücretiyle birlikte 766 liraya çıkacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) UKOME toplantısında okul servis ücret tarifelerine yüzde 19,21 oranında zam yapılmasının ardından Ankara Esnaf Odaları Birliği Tarifeler Komisyonu, Ankara''daki okul servis ücret yüzde 30 zam kararı aldı.

Okul servisi ücretleri zamla birlikte 3 kilometreye kadar olan kısa mesafelerde 200 liralık yardımcı servis personel ücretiyle birlikte 766 liraya çıkacak. Geçen sezon bu tutar 555 liraydı. 15 kilometreye kadar olan uzun mesafede 839 lira servis ücreti, 200 lira da yardımcı servis personeli için olmak üzere toplam bedel bin 39 lira olarak belirlendi.

Yıllık ücret, kısa mesafede 5 bin 96 lira, uzun mesafe 7 bin 553 lira olacak. Geçen yıl kısa mesafe 3 bin 920 lira, uzun mesafe 5 bin 810 liraydı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar