Okan Buruk'tan transfer açıklaması

Okan Buruk'tan transfer açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Kasımpaşa oynadıkları hazırlık maçının ardından transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan transfer açıklaması

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kasımpaşa''yı seyircisi önünde konuk eden Galatasaray''da teknik direktör Okan Buruk takıma gelecek ve takımdan gidecek oyuncularla ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

"TRANSFER KONUSU BİZİM ÖZELİMİZ"

Genç teknik adam, takımı güçlendirmeleri gereken bölgelerin olduğunu ve hem lider hem de tecrübeli oyuncuları aradıklarına vurgu yaptı. Buruk; "Transfer konusu bizim özelimiz ama Türkiye''de maalesef hiçbir şey özel kalmıyor. Bu anlamda rahatsızlıklarımız var. Nereden çıkıyor, nasıl çıkıyor bilmiyoruz. Transfer işi özeldir" dedi. 

GRILLITSCH AÇIKLAMASI

Orta saha transferinde ilk tercihin Florian Grillitsch olmadığını söyleyen Galatasaray''ın teknik patronu, "Grillitsch ile görüşmemiz olmuştu ama bizim de soru işaretlerimiz var. Şu anda bir takımla çalışmıyor, direkt takım idmanına başlayabilecek oyuncular üstünde duracağız" açıklamasında bulundu. Morutan''ın transferi ile ilgili de açıklamalarda buluna teknik adam, kulübe tekliflerin olduğunu ve gerekli kararın yönetim tarafından verileceğini söyledi. 

"BAZEN OYUNCU İSTEMİYOR"

Hiçbir bölge üzerinde tek alternatif üzerinde durmadıklarını, her bölgede 3-4 alternatif ismin olmasına dikkat ettiklerine değinen Buruk, "Bazen oyuncu istemiyor. Türkiye Ligi ilk tercihleri olmuyor. Bu sıkıntı. Ancak en iyisi için çalışmalarımız sürüyor. Berkan, Taylan, Alex, Sergio var. Hamza başladı, mutlu etti bizi. Bu oyunculardan değişik bir tane daha dinamik bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor, topu da iyi kullansın diyoruz. O zaman 50 milyon Euro oluyor" dedi. 

Okun Buruk Ali Akman ile görüşmeler olduğunu da doğruladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar