Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya 2 gol

Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya 2 gol
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken yeni transfer Haris Seferovic sarı-kırmızılı forma altındaki ilk golünü kaydetti.

Sarı-kırmızılılar hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Kasımpaşa''yı 2-1 mağlup etti. Galatasaray''ın gollerini 29. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 66. dakikada Haris Seferovic kaydetti. Kasımpaşa''nın tek golünü ise 35. dakikada Hajradinovic attı.

İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışması için 26 Temmuz''da tekrar Avusturya''ya gidecek ve 1 Ağustos''a kadar çalışmalarına burada devam edecek. Sarı-kırmızılı takım 27 Temmuz''da Salernitana ile 31 Temmuz''da ise Fiorentina hazırlık maçları yapacak.

İLK ŞUTU GOL OLDU

Galatasaray''ın Benfica''dan kiraladığı İsviçreli golcü Haris Seferovic, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında oyuna girer girmez ilk şutunda ağları havalandırmayı başardı. Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçının 60. dakikasında oyuna giren İsviçreli golcü, dakikalar 66''yı gösterdiğinde Kasımpaşa savunmasının yaptığı hatayı affetmedi ve ceza sahasına girdikten sonra plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturmayı başardı.

GALATASARAY''IN HAZIRLIK MAÇI SÜRECİ...

Galatasaray şu ana kadar 5 hazırlık maçına çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçların ikisinden galip ayrıldı, birinde berabere kaldı, ikisini ise kaybetti.

Sturm Graz 2-1 Galatasaray

Galatasaray 0-1 MOL Fehervar

Galatasaray 2-0 Sigma Olomouc

Galatasaray 0-0 Pardubice

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar