Oğlunu evlendiren asgari ücretli baba abiye fiyatlarına isyan etti: Bunu ben mi yaptım kardeşim? Değişim şart!

Oğlunu evlendiren asgari ücretli baba abiye fiyatlarına isyan etti: Bunu ben mi yaptım kardeşim? Değişim şart!
Çeyiz alışverişine çıkan asgari ücretle çalışan baba, abiye ve nişan elbisesi fiyatlarına isyan etti. Alışverişte yaklaşık 16 bin 600 lira hesap ödeyen bana “Bu ne ya! Bunu ben mi yaptım kardeşim? Değişim şart” diyerek isyan etti.

Yüksek enflasyon, ekonomik kriz sonucu zam listesine her gün yeni bir ürün ekleniyor. Alım gücü düşen vatandaş, gelen zamların ardından tepkilerini artırıyor. Sokağın Gündemi isimli Youtube kanalının yaptığı röportajda asgari ücretli bir vatandaş gelinlik ve abiye fiyatlarına isyan etti.

Odatv.com’da yer alan habere göre; oğlunu evlendirmek istediğini söyleyen vatandaş "Oğlum gitmiş bir kızı sevmiş. Gittik nişanlık ve abiye almaya 16 bin 600 lira hesap çıkardı adam. Bu ne ya! Bunu ben mi yaptım kardeşim? Şuanda ben işe gidiyorum, 8.500 maaş alıyorum. Sabaha kadar işte bekleyeceğim. Serbest ekonomik düzen yapmışlar, herkes kafasına göre bir şey yapıyor. Geçim çok zor, değişim şart” dedi. Vatandaşın tepkisi sosyal medyada gündem olurken görüntüler binlerce kez izlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar