Nurgül Yeşilçay'ın 'Şampiyonlar ligi' paylaşımı büyük ilgi gördü

Nurgül Yeşilçay'ın 'Şampiyonlar ligi' paylaşımı büyük ilgi gördü
Türkiye'nin usta oyuncularından Nurgül Yeşilçay, sosyal medya platformlarındaki "Şampiyonlar Ligi" notlu paylaşımı ile büyük ilgi gördü.

Nurgül Yeşilçay, yazlık evinde geçirdiği zamanın keyfini sürerken, katıldığı bir etkinlikte meslektaşlarıyla bir araya geldiği anı "Şampiyonlar Ligi" notuyla paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü.

Son dönemde Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Nurgül Yeşilçay, paylaşımlarıyla takipçilerini güncel olaylarla bilgilendiriyor. Ancak bir süredir sessiz kalan Yeşilçay, takipçilerini endişelendirmişti. Merakla beklenen paylaşımında Yeşilçay, bir video eşliğinde, "Instagram amma önemli olmuş hayatımızda. Fazla mı abartıyoruz sanki? Eğlence işte. Ne zamandır Instagram'a bir şey koymuyormuşum. Herkes soruyor 'İyi misin?' diye. İyiyim ya. Kitap okuyorum, çok özlemişim. Kitap okurken de sosyal medyaya bakmıyorum. Bomba gibiyim" ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay'ın 'Şampiyonlar Ligi' paylaşımı, hayranlarının beğenisini kazanırken, ünlü oyuncunun yaz tatilindeki keyif dolu anları da takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

6597d6312df62362-w1200xh1857.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar