Nisa Alptekin Türkiye'nin en genç milletvekili adayı oldu: Küçük sürprizlerim olacak

Nisa Alptekin Türkiye'nin en genç milletvekili adayı oldu: Küçük sürprizlerim olacak
Türkiye’nin en genç milletvekili adayı İzmir’den çıktı.

ÖZLEM BARAN / GÜNBOYU

18 yaşında, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi olan Nisa Alptekin, AKP’nin İzmir’den milletvekili adayı oldu.

10. sıradan aday gösterilen Nisa Alptekin’in babası da AKP’nin kurucuları arasında yer alıyor. Babasından etkilendiğini belirten Alptekin, “Onların izinden gitmeye karar verdim. Çok güzel işler yaptıklarını düşünüyorum. Bana örnek oldu” ifadelerini kullandı.

Listede AKP İzmir 1''inci Bölge 1''inci sırada yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile aynı listede yer almaktan gurur duyduğunu dile getiren Alptekin "Tüm arkadaşlarıma ve yaşıtlarıma seslenmek istiyorum: Sandıklara gidin. Oylarınızı ağzı iyi laf yapanlardan değil, icraata geçenlerden kullanın. Sosyal medyayı iyi bir şekilde kullanıp, gençlere yol göstereceğimi ve onların fikirlerine adapte olduğum için gençlerin dilinden de anlayacağımı düşünüyorum. Sosyal medyayı kullanarak küçük sürprizler yapmayı planlıyorum. Gençler için çok güzel sürprizlerimiz olacak. Şu anda benimle aynı listede olan Gençlik ve Spor Bakanımız ile aynı yolda yürümek, aynı listede olmak benim için çok onur verici bir durum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar