Nihan Akkuş kimdir? Nihan Akkuş ve Okan Buruk neden boşandı?

Nihan Akkuş kimdir? Nihan Akkuş ve Okan Buruk neden boşandı?
Nihan Akkuş ve Okan Buruk'un sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Bu haberin ardından birçok kişi Nihan Akkuş'un hayatını ve neden boşandıklarını araştırmaya başladı. Peki Nihan Akkuş kimdir? Nihan Akkuş ve Okan Buruk neden boşandı?

Nihan Akkuş kimdir?

Nihan Akkuş ve Okan Buruk çiftinin boşandı. Bu olayın ardından Nihan Akkuş'un hayatı insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi Nihan Akkuş ve Okan Buruk çiftinin neden boşandığını merak ediyor. Peki Nihan Akkuş kimdir? Nihan Akkuş ve Okan Buruk neden boşandı?

NİHAN AKKUŞ KİMDİR?

Nihan Akkuş, Almanya'da düzenlenen Top Model of the World yarışmasında birinci olmuştur. Modacı olarak kariyerini sürdüren Nihan Akkuş, Yeditepe Üniversitesi'nde Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde eğitim almıştır. Modellik kariyerinin ardından televizyon programlarına katılmış ve Almanya'da dizi projelerinde rol almıştır. 2007 yılında mezun olduktan sonra tasarımcı olarak moda dünyasına geri dönen Akkuş, Nian markası altında kadın ve erkek hazır giyim tasarımları yapmaktadır. İstanbul ve Londra Moda Haftaları'nda koleksiyonlarını sergilemektedir. Uzun yıllardır Galatasaray'ın mevcut teknik direktörü Okan Buruk ile evli olan, ancak boşandıkları ortaya çıkan Nihan Akkuş'un bir erkek çocuğu bulunuyor.

OKAN BURUK VE NİHAN AKKUŞ NEDEN BOŞANDI?

Okan Buruk ve Nihan Akkuş boşanma hakkında bir açıklama yapmadı. Bu yüzden çiftin neden boşandığı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Ancak resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, çiftin boşanmış olduğu haberleri gündemi sarsmıştır. Özellikle Okan Buruk'un özel hayatına dair bu gelişmeler spor dünyasında da geniş yankı uyandırmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar