Netflix’ten skandal karar: Piyasadan çekiliyor!

Netflix’ten skandal karar: Piyasadan çekiliyor!
Dijital yayın platformu Netflix, özel içeriklerini artık sinemada vizyona sokmama kararı alındığını duyurdu. Netflix, sinemaya kapılarını tamamen kapattı. Bundan böyle Netflix, özel içeriklerini sinemada vizyona sokmayacak.

Netflix, artık özel içeriklerini sinema salonlarında göstermeme kararı aldığını duyurdu ve sinemaya tamamen veda etti. Bundan sonra Netflix, kendi özel içeriklerini sinemada yayınlamayacak.

Netflix, sinema salonlarıyla olan bağlarını tamamen koparmaya hazırlanıyor. Yeni karar doğrultusunda, Netflix filmleri artık sinema salonlarında gösterilmeyecek.

20.jpg

Netflix'in içerikten sorumlu yöneticisi Bela Bajaria, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Müşterilerimiz film izlemeyi seviyorlar ve bu filmleri Netflix platformunda izlemek istiyorlar." şeklinde ifade etti. Bajaria, Amazon ve Apple gibi bazı rakiplerinin filmlerini sinemalarda da gösterdiklerine işaret ederek, ancak Netflix'in odaklanacağı tek platformun dijital platformlar olduğunu vurguladı.

854.webp

Öte yandan, Netflix'in yıllardır ödül sezonunda etkili olabilecek filmler yayınladığı bilinmektedir. Ancak bu yılki programda bu tarz filmlerin olmaması, şirketin sinema salonlarıyla bağını tamamen koparma kararını destekler niteliktedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar