Netflix dizisi Fatma gündemde! Dizinin konusu ne?

Netflix dizisi Fatma gündemde! Dizinin konusu ne?
Netflix'in yeni dizisi "Fatma" yayınlanmaya başladı. Dizi sosyal medyada gündem olurken dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor. 

Netflix'in yen dizisi Fatma 27 Nisan Salı günü izleyicilerle bir araya geldi. . Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı dizinin kadrosunda birçok isim yer alıyor. 

bir-yandan-camdaki-kiz-bir-yandan-f-5saa-png.webp

Dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Uğur Yücel, Melis Sezen, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin ve Deniz Hamzaoğlu gibi isimler var.

kapak-145452-5tpb-jpg.webp

Dizi yayınlanmasının ardından sosyal medyada yapılan yorumlarla gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları dizide Fatma karakterini canlandıran Burcu Biricik'e yapılan yorumlarla Biricik'i trend topic (TT) listesinde bir numaraya taşıdı. 

fatma-1-001.jpg

1-1wv4-jpg.webp

DİZİNİN KONUSU NE?

Temizlik işlerine giden Fatma, kayıp eşi Zafer’i ararken beklenmedik bir kaosun içine çekilir. Fatma kimsenin şüphelenmediği görünmez bir “temizlikçi” olduğunu fark eder. Bayram, Fatma’dan riskli bir teslimat yapmasını ister. Bayram'ın sekreteri bildiklerini polise anlatır. Fatma, erkekler dünyasında ayakta kalmak için çaba harcar.

Fatma, içine çekildiği karanlık dünyada Bayram’ın istediği işi yapmalıdır. Ancak bu iş Fatma’nın geçmişten getirdiği bir travmasının canlanmasına yol açacaktır. Hem suç delillerini hem de Fatma'yı yok etmeye kararlı olan Yusuf silahın yerini söylemesi için Fatma’ya baskı yapar. Bu sırada Zafer’le ilgili gerçeği itiraf eder.

Polislerin izini sürdüğünden habersiz olan Fatma, köye dönmek ve yaşadıklarının hesabını sormak ister. Fatma, Argahlardan oğlunun hesabını sormak ister. Fatma ve Emine ilk kez gerçekler hakkında konuşurlar. Ancak gerçek, beklenenden daha sert bir şekilde gün yüzüne çıkar. (Habertürk)
 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar