İç çamaşırlı pozuyla sosyal medyanın sahte yüzünü gösterdi

İç çamaşırlı pozuyla sosyal medyanın sahte yüzünü gösterdi
Sosyal medyada son dönemde filtre ve photoshop uygulamaları sayesinde kusursuz güzellik algısı etkili olmaya başladı. Fenomen Nelly London, binlerce takipçisine kusursuz güzellik olmadığını yaptığı iç çamaşırlı paylaşımla gösterdi.
Takip ettikleri fenomen ve ünlü isimler gibi gözükmek isteyen kullanıcılar doğal hallerini paylaşma konusunda daha özgüvensiz hareket etme noktasına geldi. Beden pozitifliği savunucusu olan Nelly London ise sosyal medyadaki görüntülerin tamamen gerçeği yansıtmadığını takipçilerine gösterdi.
 
Sosyal medyada beden pozitifliği paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken fenomen Nelly London, binlerce takipçisine kusursuz güzellik olmadığını gösterdi. Doğru ışık, açık, poz ve filtreler sayesinde sosyal medyada güzellik algısının yaratıldığını söyleyen London, iç çamaşırlı pozlarıyla vücudunu değiştirebildiğini gösterdi.
 
 
DEĞİŞİM SANİYELER İÇİNDE GERÇEKLEŞİYOR
 
Herkesin kolayca kullanabileceği bir düzenleme aracı sayesinde London, bir resmi değiştirmenin saniyeler içinde yapılabileceğini savundu. London, uygulama sayesinde göğüslerinin boyutunu büyüttü ve kalçalarındaki çatlakları yok etti. İki görsel arasındaki farkları gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. London’a cesur bir şekilde bu paylaşımı yaptığı için teşekkür etmeyi ihmal etmeyen kullanıcılar, sosyal medyanın gerçeklik algısı üzerindeki etkilerini de eleştirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar