Necmettin Batırel'den Kılıçdaroğlu gafı! Fotoğrafa yaptığı yorum pes dedirtti!

Necmettin Batırel'den Kılıçdaroğlu gafı! Fotoğrafa yaptığı yorum pes dedirtti!
Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimi geride kalırken yeni kabine açıklandı. Muhalefetin seçim mağlubiyeti ve iktidarın ekonomiyi getirdiği nokta gerçeği ortada dururken ekonomi yazarı Necmettin Batırel'den CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili fena bir gaf geldi.

Seçimlerin geride kalması; muhalefetin aldığı yenilgi ve ekonominin sıkıntılı süreci gündemini öne çıkarırken Hazine ve Maliye Bakanı olarak Mehmet Şimşek'in göreve getirilmesi vatandaşta "Acaba her şey düze çıkacak mı?" sorusunu uyandırdı.

"Türkiye'nin rasyonel zemine dönmekten başka çaresi kalmamıştır." mesajı veren Şimşek'in, ekonomideki yüksek enflasyon ve değeri düşürülmüş Türk Lirası ile ilgili nasıl bir strateji izleyeceği merak ediliyor.

MUHALEFETİN YENİLGİSİ YETMEDİ ELEŞTİRİYE DEVAM

İktidara yakın kalemlerde muhalefete eleştiriler yoğunlaşırken alınan mağlubiyetin bu kesim için yeterli olmadığı gibi bir görüntü ortaya çıkmaya başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ekim 2022’de bilim ve teknoloji alanında incelemeler yapmak için ABD’ye gitmiş, burada çekilen bir fotoğrafta Kılıçdaroğlu’nun ellerinin önünde bağlı olması eleştirilmişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN AYLAR ÖNCEKİ ZİYARETİNE YORUMU ŞAŞIRTTI

Türkiye gazetesi ekonomi yazarı ve "Şakkadanak dolar satarım" ifadesiyle hafızalarda yer edinen Necmettin Batırel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, söz konusu fotoğrafla ilgili "CHP lideri İngiltere'deki para babalarından birinin karşısında neden el pençe divan duruyor acaba" sorusunu sordu.

BATIREL'DEN FOTOĞRAF GAFI

Ancak Batırel'in unuttuğu bir şey vardı. Söz konusu fotoğraf İngiltere'de değil ABD'de çekilmişti. Kılıçdaroğlu'nun karşısındaki kişi ise bir "para babası" değil, Boston’da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (MIT) Media Lab Kent Bilimleri Direktörü Dr. Kent Larson'du.

Batırel, fena gaf yaptığı paylaşımında büyük harflerle şu ifadeleri kullandı:

"CHP lideri İngiltere'deki para babalarından birinin karşısında neden el pençe divan duruyor acaba.. Adam eli belinde sanki hesap soruyor.. Türk muhalefeti bu hale mi düşecekti.. Eyvah ki eyvah"

necm2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar