Nebati: Soğan ellerinde patladı

Nebati: Soğan ellerinde patladı
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Soğanı aldılar ellerine. Dediler ki ‘soğan, soğan 30 lira oldu.’ Soğan ellerinde patladı. Yeni ürünler çıktı fiyatlar aşağı doğru gidiyor. Türkiye’yi tanımayan adamlarla, Türkiye’yi anlatmaya çalışıyorsun. Bir soğanla seçim alacaklarını zannediyorlar" dedi.

AKP Mersin Milletvekili Adayı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, merkez Akdeniz ilçe Belediyesini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak''ı ziyaretin ardından otobüs üstünde vatandaşlara hitap eden Bakan Nebati, Mersin''e hizmetkar olmaya geldiklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sınırlarının tartışılamayacağını vurgulayan Nebati, “Bu devletin sınırları içerisinde adalet ve hukuk var ve bunun gerekleri yapılır. Onun için biz tek devlet, tek bayrak, tek vatan deriz. Bu vatan uğrunda canımızı vermeye hazır büyük bir kitleyiz. Biz çalışmaya devam ediyoruz. İşte Akdeniz''de birçok çalışma yapıldı, yapılıyor. Akdeniz Belediyesi Mersin''in merkezinde.Başkanımız Akdeniz''i temsil ediyor. Gerçekten birçok projeyi hayata geçirdik. Sadece son bir haftada yaptıklarımızın bir tanesini 5 yıl içerisinde yapmış olsalardı var ya, dünyayı ayağa kaldırırlardı. Bunlar şimdi Atlantik ötesindeki danışmalarıyla Türkiye''yi tanıdıklarını zannediyorlar. Hiçbirşey anladığın yok. Mevsimsel şartlardan dolayı Türkiye''de zaman zaman meyve ve sebze fiyatları çıkar ve iner. Soğanı aldılar ellerine. Dediler ki ‘soğan, soğan 30 lira oldu.'' Soğan ellerinde patladı. Yeni ürünler çıktı fiyatlar aşağı doğru gidiyor. Ya siz bu soğanı eline aldığınız zaman bunların kabuğunu açarak cücüğüne kadar git dedik ama kızdılar. Türkiye''yi tanımayan adamlarla Türkiye''yi anlatmaya çalışıyorsun. Bir soğanla seçim alacaklarını zannediyorlar. Sen soğanla uğraşmaya devam et, biz son bir haftada Karadeniz gazını karayla buluşturduk mu? Buluşturduk. Togg artık yollarda. TCG Anadolu gemimiz denize indi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar