Ne dolar ne de altın dedi! Piyasaların Kraliçesi Hatice Kolçak en çok kazandıranı açıkladı

Ne dolar ne de altın dedi! Piyasaların Kraliçesi Hatice Kolçak en çok kazandıranı açıkladı
Piyasaların Kraliçesi Hatice Kolçak, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu. Kolçak, en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Hatice Kolçak, son dönemde gram altın, dolar ve TL kuru hakkında önemli tahmin ve yorumlarda bulunmaya devam ediyor.

Kolçak, piyasalara ilişkin yaptığı son yayında ons altının her geri çekilmesinin gram altını etkilediğini belirtti. Gram altının alım için fırsat verdiğini söyleyen Kolçak, “Kademeli alım için buralar kullanılabilir. Dolar artık yükselişe geçmeye başladı. Yabancı yatırımcı yüksek kurdan gelmek istiyor. Doların yükselişi haliyle gram altını güçlü tutmaya devam edecek. Bu hafta da çok fazla volatilite olacak. Dikkatli olunması konusunda uyarıyorum” dedi.

646e33a6ae1050cf5f40fb0f.webp

Kolçak, kişisel YouTube kanalı aracılığıyla altın piyasası da dahil olmak üzere çeşitli finansal konularda uzman görüşlerini aktif olarak paylaşıyor. Kolçak yine piyasalara ilişkin yaptığı son yayında önemli değerlendirmeler yaptı. Kolçak yaptığı açıklamada, "Ons altında her geri çekilme gram altını etkiliyor. Bu tarafta da bir düşüş oluyor. Gram tarafı yani alım için fırsat veriyor.

Kolçak açıklamasının devamında gram gümüşün uzun vadede kazandıracağını ifade etti. Şu an 19 liradan satılan gümüşle ilgili konuşan Kolçak, "Aynı şekilde uzun vadede gram gümüş içinde alım fırsatı oluşturduğunu belirtmeliyim. Uzun vadede etkisi olacak. Dolar artınca buraya da olumlu yansıyor" dedi.

47b58186-dolar-kac-tl-oldu.jpeg

HATİCE KOLÇAK KİMDİR?

Hatice Kolçak, 15 Şubat’ta İstanbul’da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra işletme alanında yüksek lisans yapmıştır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir lisansına sahip olan Kolçak, vergi ve finans konusunda uzmanlaşmıştır.

Kolçak, 2008 yılından itibaren Ülke TV, TGRT Haber, Bugün TV gibi ulusal televizyon kanallarında program hazırlamış ve sunmuştur. Ayrıca Haber7 ve Exclusive Homes dergisinde köşe yazarlığı yapmıştır. 2017-2018 sürecinde ise Diriliş Postası Gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır.

Kolçak, CNN Türk, TRT, Habertürk, A haber, 24 TV, TGRT gibi TV kanallarında ekonomi alanında çeşitli konularda yorumlar gerçekleştirmiştir. YouTube’da adıyla açtığı kanalda kripto para, dolar ve altın yorumları yapmaktadır. Aynı zamanda “Kentsel Dönüşümün Şifreleri” kitabının yazarıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar