Aylık 250 bin lira kazandırıyor Bülent Ersoy'un servetine servet kattığı yöntem bakın neymiş

Aylık 250 bin lira kazandırıyor Bülent Ersoy'un servetine servet kattığı yöntem bakın neymiş
Aylık kira getirisi 150 bin ile 250 bin lira arasında değişen vinçlere yatırım yapan ünlü isimlerden biri de sanatçı Bülent Ersoy çıktı.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şantiyelerde kullanılan kule vincine talepler arttı. Ünlülerin yeni yatırım hedeflerinden biri de kule vinçleri oldu. Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı (DAİMFED) Mustafa Karslıoğlu, o ünlü ismi açıkladı.

bulent-ersoy-orkestra.jpg

11 KENTTE İNŞAAT SEKTÖRÜ CANLANDI

Türkiye genelindeki döviz artışı, yükselen girdi maliyetleri ve pandemi sonrası yaşanan ekonomik belirsizlikler, inşaat sektöründe büyüme hızını yavaşlatırken Kahramanmaraş merkezli depremlerin neden olduğu yıkımlar 11 kentte inşaat sektörünü canlandırdı.

bulent-ersoy-5.jpg

VİNÇ YATIRIMI YENİDEN POPÜLERLEŞTİ

Bu süreçte binaların hızlı ve güvenilir bir şekilde inşa edilmesi için kule vinçlere olan talep de arttı. Artan taleple birlikte kule vinç yatırımları yeniden popüler hale geldi.

ekran-goruntusu-2024-02-28-143124.png

5 İLE 15 MİLYON TL’YE SATILIYOR

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, kullanılmamış kule vinçlerin tonajına ve özelliklerine bağlı olarak 5 ile 15 milyon TL arasında satıldığını belirtti.

kule-vinc.jpg

AYLIK KİRA GETİRİSİ 250 BİN TL

Ayrıca, bu vinçlerin aylık kira getirisinin ortalama 150 ila 250 bin TL arasında olduğunu ifade etti. Karslıoğlu, depremden sonra talebin beş kat arttığını ve yatırımcıların bu işe hiçbir tecrübe gerektirmeden girişebildiğini vurguladı.

“EN TANINMIŞ YATIRIMCI BÜLENT ERSOY”

Karsoğlu “Her meslek grubundan yatırımcısı var. Türkiye’de en tanınmış yatırımcılarından birisi de çok sayıda kule vince sahip olan sanatçımız Bülent Ersoy” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar