Naci Görür'den Bahçeli'nin önerisine tepki!

Naci Görür'den Bahçeli'nin önerisine tepki!
Prof. Dr. Naci Görür, MHP lideri Bahçeli'nin bazı ilçelerin il olmasını isteyen açıklamasına isim vermeden göndermede bulunarak "Daha fazla kent; daha fazla nüfus, daha fazla yapı ve depremde daha fazla insan kaybı demek değil mi?” diye sordu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Deprem uyarılarıyla tanınan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bazı ilçelerin il olması açıklamayla ilgili flaş bir yorumda bulundu.

"BUNA PRİM VERME EY HALKIM!"

Prof. Dr. Görür, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak "100 il 1000 ilçe olalım diye bir muhalefet partisi kampanya yapıyor, İktidarın da onu desteklediği söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Görür'ün söz konusu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Daha yeni 50 binden fazla insanımızın bir gecede yok edildiği bir deprem ülkesinde neden 'Tüm kentlerimizin deprem dirençli olmasını istiyoruz' diye bir hareket başlatılmıyor? Daha fazla kent; daha fazla nüfus, daha fazla yapı ve depremde daha fazla insan kaybı demek değil mi? Buna prim verme ey halkım! 'Depremde insanımız ölmesin'i talep et."

ngor.jpg

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür." ifadelerini kullanarak 19 ilçenin daha il olabileceğinin ilk işaretini vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar