Naci Görür Erdoğan’ın o projesini sınıfta bıraktı! Yetersiz

Naci Görür Erdoğan’ın o projesini sınıfta bıraktı! Yetersiz
Her açıklaması gündem yaratan Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o sözlerine tepki gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli depremleri aylar öncesinden başarıyla öngören Naci Görür, deprem uzmanları arasında en çok başvurulan isimlerden biri haline geldi. Artçı depremlerin etkisi devam ederken, Görür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşımlarını sürdüren Görür, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul projesindeki eksik noktaları detaylı bir şekilde açıkladı. Erdoğan'ın İstanbul depremi için hazırlık projesini yetersiz bulan Görür, "Bunlar, İstanbul’u depreme tamamen hazırlayacak şeyler değil" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

naci-gorur-bu-isin-sakasi-yok-marmara-bir-deprem-tehdidi-altinda-2615-dhaphoto4.jpg

Ayrıca, Görür, hükümet yetkililerine yönelik önerilerde bulundu. İstanbul'un depreme karşı daha etkili bir hazırlığa ihtiyaç duyduğunu vurguladı ve eksiklikleri belirtti.

Naci Görür, siyasetle ilgili çıkan söylentilere de son noktayı koydu. İYİ Parti'nin İstanbul adayı olacağı iddialarını yalanlayan Görür, bilim adamı kimliğini korumak istediğini ve depremin siyasi bir mesele olduğunu belirterek siyasete atılmayı düşünmediğini açıkladı.

Sonuç olarak, Naci Görür'ün deprem konusundaki uzmanlığı ve yapılan hazırlıklar hakkındaki eleştirileri önemli bir gündem maddesi haline gelmiş durumda.

naci.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar