İstanbul’da toplu taşıma kullananları ilgilendiriyor: O tarihe kadar herkes ücretsiz yararlanabilecek

İstanbul’da toplu taşıma kullananları ilgilendiriyor: O tarihe kadar herkes ücretsiz yararlanabilecek
İstanbul'da toplu taşıma kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama, İETT'den geldi. O hatları kullanan vatandaşlar belli bir tarihe kadar ücretsiz olarak yolculuk yapabilecek. İşte detaylar...

Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle seferlerin iptal edileceğini duyurdu. 21-28 Aralık 2023 tarihleri arasında, Kabataş-Güngören istasyonları arasında bu hattın kullanılamayacağı bildirildi. Seferler, bir hafta süreyle kapalı olacak ve alternatif yollar sağlanacak.

İETT otobüsleri, bu süre zarfında ücretsiz hizmet verecek. Metro İstanbul, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

kabatas-gungoren-tramvay-hatti.jpg

"T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda, hat bakım çalışmaları nedeniyle seferlerimiz 21-28 Aralık tarihleri arasında saat 23.00'ten işletme bitimine kadar Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılacaktır. Güngören-Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir."

Vatandaşlar, bu süreçte İETT otobüsleri kullanarak seyahat edebilecekler. Metro İstanbul, çalışmaların tamamlanmasının ardından normal seferlere devam edileceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar