Muud'da ocak ayının en çok dinlenenleri açıklandı

Muud'da ocak ayının en çok dinlenenleri açıklandı
Muud'un Ocak ayı verilerine göre, yerli ve yabancı müzikseverlerin favorileri belli oldu. Türk Telekom'un müzik platformu Muud, kullanıcılarının tercihlerine dayanarak en çok dinlenen sanatçılar ve albümler listesini yayınladı.

Ocak ayında yerli müzik sahnesinde Semicenk zirvede yer aldı. Pop müziğin sevilen isimlerinden Semicenk, "Karışık Kaset" albümüyle hem yerli sanatçılar hem de yerli albümler kategorisinde birinci sırayı elde etti. Yerli single'lar kategorisinde ise KÖFN ve Simge'nin seslendirdiği "Yakışıklı" parçası en çok dinlenen ilk sıradaydı.

Yabancı kategorisinde ise Taylor Swift bir kez daha zirveyi kimseye kaptırmadı. Swift'in müzikleri, Muud'un kullanıcıları tarafından en çok tercih edilenler arasında yer aldı. Yabancı single'lar kategorisinde ise Rema ve Selena Gomez'in "Calm Down" parçası ilk sıraya yerleşti.

Semicenk'in "Karışık Kaset" albümü, dinleyicileri tarafından büyük ilgi gördü ve yerli albümler listesinde zirveye oturdu. Ayrıca, yerli sanatçılar arasında Semicenk'in yanı sıra KÖFN, Simge, Mustafa Ceceli gibi isimler de en çok dinlenenler arasında yer aldı.

Yabancı albümler kategorisinde ise The Weeknd'in "The Highlights" albümü en fazla ilgi gören çalışma oldu. The Weeknd, yabancı sanatçılar listesinde de kendine yer bulurken, Taylor Swift, Eminem, Rihanna gibi tanınmış isimler de Muud'un dinlenme listelerinde önemli bir yer edindi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar