Müstehcen görüntülerini satan fenomenin cezası belli oldu

Müstehcen görüntülerini satan fenomenin cezası belli oldu
"Sarem Uysal" mahlasıyla bilinen OnlyFans fenomeni olan 23 yaşındaki Yıldız H., müstehcen içerikli fotoğraf ve videolar paylaştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı. Savcılık müstehcen içeriklere çocuk vurgusu yaptı.

Sabah gazetesinden Arzu Kaya haberine göre, Bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Yıldız H.'nin hesaplarını ve gelir akışını incelemeye aldı. İhbarı değerlendiren savcılık, sosyal medya fenomeninin hesabında çocukların da bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlattı. Yapılan incelemede, Yıldız H.'nin aylık gelirinin yüksek bir rakamda olduğu ve haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine gözaltına alınan Yıldız H., ifadesinde yüz bin lira civarında aylık gelir elde ettiğini belirtti. Aynı zamanda, önceki dönemde hemşirelik yaptığını ve sosyal medya platformlarından elde ettiği gelirin haksız kazanç olduğunu kabul etmedi. Cep telefonuna el konulan fenomenin hesaplarında yapılan araştırmada, çeşitli müstehcen içerikli fotoğraf ve videoların paylaşıldığı, ayrıca IBAN bilgileri aracılığıyla haksız kazanç sağlandığı tespit edildi.

huu.jpg

“VİDEO BAŞI 200 DOLAR TALEP EDİYORUM”

Yıldız H., ifadesinde, sosyal medya üzerinde geniş bir takipçi kitlesi elde ettiğini ve OnlyFans hesabı aracılığıyla cinsel içerikli videolar paylaştığını itiraf etti. Ancak, kendisine ait olmayan bir telegram hesabının kullanıldığını savundu. Ayrıca, OnlyFans içeriklerinin rızası dışında başka sosyal medya mecralarında paylaşıldığını iddia etti.

Yüzünün gözüktüğü fotoğraf ve videoların kendisine ait olduğunu söyleyen Yıldız H., ancak adına sahte sosyal medya hesaplarının açıldığını iddia etti.

OnlyFans hesabında cinsel içerikli videolar paylaştığını açıklayan Yıldız H., "Video başına 200 dolar talep ediyorum. Üye olmayan ve ücret ödemeyenler göremez. Ancak telegram hesabı bana ait değil. IBAN bilgileri benim, ancak rızam dışında OnlyFans'taki içeriklerim diğer sosyal mecralarda paylaşılmış" dedi.

'ÇOCUK' HASSASİYETİYLE TUTUKLAMA

Savcılık, Yıldız H.'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı müstehcen içeriklerin çocuklar tarafından da görüldüğü tespitine dayanarak tutuklanmasını talep etti. Sulh Ceza Hakimliği, yapılan incelemeler ve çocukların da içeriklere ulaşabildiği gerçeği göz önüne alınarak Yıldız H.'nin tutuklanmasına karar verdi. Sosyal medya fenomeni, "müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etme" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

ii.jpg

okok.jpg

o9o9.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar