Merakla beklenen TOGG için resmi açıklama: Bakan TOGG’un seri üretime geçiş tarihini verdi

Merakla beklenen TOGG için resmi açıklama: Bakan TOGG’un seri üretime geçiş tarihini verdi
Bakan Mustafa Varank, TOGG ile ilgili, “Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacak” dedi.

TOGG'UN SERİ ÜRETİME GEÇİŞ TARİHİNİ VERDİ!

Uzun yılların ardından seri otomobil üretimine geçen Türkiye’de, çıkacak aracın ismi TOGG olarak belirlenmişti.

TOGG’un fabrika açılış tarihi ve piyasayı çıkış tarihi merakla beklenirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan açıklama geldi

Yapıtığı konuşmasında Bakan Varank, “Biz bu ülkede cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamışları yaptık. Bizim planlarımız projelerimiz ve ufkumuz, emin olan muhalefetin yanına yanaşamayacağı bir ufuktur. Biz bugün Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacaklar” dedi.

Vizyonsuz muhalefetin ülkeye verebileceği hiçbir şeyin olmadığını iddia eden Bakan Varank, “Biz diyoruz ki; uzayda bir yarış var, Türkiye asla bu yarıştan geri kalmamalı, eğer Türkiye’nin geleceğini ipotek altında bırakmak istemiyorsak, mutlaka uzay çalışması yapmalıyız. Bizim çocuklarımız Samanyolu galaksisini araştırarak, geleceğe dair planlar yapmalılar.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar